Teambuilding bij PLONG

Teambuildings op Transfo: dat zijn unieke activiteiten in het unieke decor van een machtige oude elektriciteitscentrale.
In de mooie Leiestreek biedt deze verborgen parel aan het kanaal Bossuit-Kortrijk tal van mogelijkheden om ontspanning, avontuur en erfgoed te combineren.

Op zoek naar een bedrijfsactiviteit of teambuilding? Onze groepsactiviteiten op de site staan garant voor spanning, avontuur en verwondering. 

We zetten enkele activiteiten in de kijker: 

Escape & lasershoot

Teambuilding: escape en lasershoot bvan PLONG

Spanning en avontuur op Transfo

Tijdens deze avontuurlijke teambuilding combineer een of meerdere spannende escape games met een ijzingwekkende outdoor lasershooting op de elektriciteitscentrale. De ideale combinatie tussen indoor- en outdoor. 

Deze activiteit kan gereserveerd worden voor groepen vanaf 8 personen (of een minimum aan €420). Bij groepen met meer dan 12 deelnemers worden er meerdere sessies van anderhalf uur georganiseerd waarbij de subgroepen roteren tussen de escape games en de lasershooting. 

Vanaf 8 personen 

Totaal +- 3 uur per sessie

Vanaf €42/deelnemer

Escape & bierproeverij

Beleven en genieten op Transfo

Een uitstap vol beleving, ontdekking & genot! 

Als groep ga je de uitdaging aan in een escape game. Nadien genieten jullie van een ambachtelijk biertje bij de Circusbrouwerij. Jullie krijgen een rondleiding in de brouwerij en degusteren 3 verschillende biertjes. Ideaal om na te praten over jullie avontuur in de escape room! 

Deze activiteit kan gereserveerd worden voor groepen vanaf 6 personen (of een minimum aan €235). Bij groepen met meer dan 12 deelnemers worden er meerdere sessies van anderhalf uur georganiseerd waarbij de subgroepen roteren tussen de escape games en een bezoek aan de brouwerij. 

Vanaf 6 personen

Totaal +- 3,5 uur

Vanaf €32/deelnemer

Teambuildings voor grotere groepen

Teambuildings op Transfo kunnen natuurlijk ook voor grotere groepen. 
 
De escapes van PLONG kun je combineren met tal van activiteiten op de Transfo site. Denk bijvoorbeeld aan lasershooten, een gidswandeling door de gebouwen, een brouwerijbezoek, een duikinitiatie en veel meer. 
 
Onze escape rooms kunnen elk met maximaal zes personen gespeeld worden. 
Bij grotere groepen van meer dan 12 personen organiseren we opeenvolgende sessies van 1,5 uur al dan niet in combinatie met andere activiteiten op de Transfo site.
 
Wil je een portie fun en beleving op maat? Of een specifieke vraag? Contacteer ons en dan werken we een passend voorstel voor je uit. 
 
teambuildings op transfo

info en offerte voor teambuildings