Escape room - Het werkhuis

In escape room Het Werkhuis beleef je de roaring twenties. 

We keren terug naar de jaren 20. De wereld herleeft na de eerste Wereldoorlog. De vraag naar elektrsiche stroom groeit elke dag. De elektriciteitscentrale Transfo draait op volle toeren. Het is druk in het werkhuis van de elektriekers!

Kruip in de huid van een team elektriekers in de jaren 1920. Lukt het je om de nieuwe stoomketel op gang te krijgen voor je werkshift voorbij is?

Het Werkhuis in een notendop

ANALYTIC MIND

DIVIDE AND CONQUER

COMMUNICATE AND SHARE

AN ELECTRICIAN FOR A DAY

Spelers

3 tot en met 6 deelnemers

Chrono

60 minuten

Prijzen

75 - 120 euro

escape room het werkhuis

Unieke escape room locatie

Het werkhuis is een verrassende escape room op Transfo, de oude elektriciteitscentrale nabij Kortrijk. In het voormalige werkhuis van de elektriekers, centraal op het middenplein, vind je onze escape rooms. 

Als spelontwikkelaar willen we deze unieke setting alle eer aandoen. In Het Werkhuis integreerden we historische meubilair en zekeringskasten die de elektriekers gebruikten toen Transfo nog een actieve elektriciteitscentrale was. 

Benieuwd om dieper in de geschiedenis te duiden van de site? Combineer een escape ervaring met een gegidst bezoek aan de site. 

escape room Het Werkhuis
escape room Het Werkhuis
escape room Het Werkhuis

Reserveer Escape Room Het Werkhuis

Het werkhuis: praktisch

Je arriveert met jouw groep op het tijdstip dat je gereserveerd hebt. We maken kennis, na een briefing kan het spel starten.

Voor een bezoek aan PLONG reken je best anderhalf uur. 

Specifieke vragen over je bezoek aan PLONG? Bekijk zeker eens de pagina met praktische info. 

escape room het werkhuis