Teambuilding: Escape en bierproeverij

Op zoek naar een uitdagende teambuilding of bedrijfsuitje met jouw team of bedrijf? Combineer een escape game met bierproeverij. Een teambuilding met escape en een brouwerijbezoek is spannend en genieten. Een ideale mix van actie en relaxte activiteiten. . 

Een escape en bierproeverij kan al vanaf 6 personen.

Transfo, de machtige Zwevegemse elektriciteitscentrale is een uniek hét decor voor deze groepsactiviteit. 
In de mooie Leiestreek biedt deze verborgen parel aan het kanaal Bossuit-Kortrijk tal van mogelijkheden om ontspanning, avontuur en erfgoed te combineren. 

Beleven en genieten op Transfo

Een uitstap vol beleving, ontdekking & genot! Als groep ga je de uitdaging aan in een escape game en nadien genieten jullie van een ambachtelijk biertje bij De Circusbrouwerij. 

Jullie krijgen een rondleiding in de gloednieuwe brouwerij en degusteren 3 verschillende biertjes. Ideaal om na te praten over jullie avontuur in de escape room! 

Deze activiteit kan gereserveerd worden voor groepen vanaf 6 personen (of een minimum aan €235). Voor elke bijkomende deelnemer rekenen we €30 aan. 

Bij groepen met meer dan 12 deelnemers worden er meerdere sessies van anderhalf uur georganiseerd waarbij de subgroepen roteren tussen de escape games en een bezoek aan de Circusbrouwerij. 

Vanaf 6 personen

Teambuilding: ongeveer 3,5 uur

€35/deelnemer

Teambuilding voor grotere groepen

In onze escape rooms ‘Het Werkhuis’ en ‘Transforest’ kunnen maximaal 6 personen tegelijk in elke escape room spelen. In totaal kunnen zo 12 personen tegelijk een escape game spelen. We splitsen groepen vanaf 7 personen op over de twee kamers. 
 
Bij grotere groepen van meer dan 12 personen organiseren we opeenvolgende sessies van 1,5 uur al dan niet in combinatie met andere activiteiten op de Transfosite.

Teambuilding op jouw maat

Op Transfo zijn heel wat mogelijkheden om een teambuilding samen te stellen die past bij wat jij zoekt. Eerder op zoek naar gezellig samen zijn? Dan is onze teambuilding Escape en Bierproeverij perfect.  Liever toch wat meer actie? Dan is onze teambuilding Escape en Lasershoot zeker iets voor jou. 

Specifieke wensen voor jouw teambuilding? Contacteer ons en dan werken we een voorstel uit op jouw maat. 

teambuildings op transfo

Informatie en offerte aanvragen

Interesse in onze teambuilding Escape en Bierproeverij? Of nog enkele vragen? Contacteer ons en dan werken we een passend pakket voor je uit. 

Escape en Bierproeverij prijzen