Unieke groepsactiviteiten bij PLONG

Teambuildings op Transfo: dat zijn unieke activiteiten in het unieke decor van de machtige oude Zwevegemse elektriciteitscentrale.
In de mooie Leiestreek biedt deze verborgen parel aan het kanaal Bossuit-Kortrijk tal van mogelijkheden om ontspanning, avontuur en erfgoed te combineren. 

We zetten enkele activiteiten in de kijker: 

Escape & lasershoot

Spanning en avontuur op Transfo

Tijdens deze avontuurlijke teambuilding combineer je een of meerdere spannende escape game met een ijzingwekkende outdoor lasershooting op de machtige oude elektriciteitscentrale. 

De ideale combinatie tussen indoor- en outdoor. 

Deze activiteit kan gereserveerd worden voor groepen vanaf 8 personen (of een minimum aan €320). Bij groepen met meer dan 12 deelnemers worden er meerdere sessies van anderhalf uur georganiseerd waarbij de subgroepen roteren tussen de escape games en de lasershooting. 

Vanaf 8 personen 

Totaal +- 3 uur per sessie

€40/deelnemer

Escape & bierproeverij

Beleven en genieten op Transfo 

Een uitstap vol beleving, ontdekking & genot! Als groep ga je de uitdaging aan in een escape game en nadien genieten jullie van een ambachtelijk biertje bij De Circusbrouwerij. Jullie krijgen een rondleiding in de gloednieuwe brouwerij en degusteren 4 verschillende biertjes. Ideaal om na te praten over jullie avontuur in de escape room! 

Deze activiteit kan gereserveerd worden voor groepen vanaf 6 personen (of een minimum aan €180). Bij groepen met meer dan 12 deelnemers worden er meerdere sessies van anderhalf uur georganiseerd waarbij de subgroepen roteren tussen de escape games en de lasershooting. 

Vanaf 6 personen

Totaal +- 3 uur

€30/deelnemer

Grotere groepen

In onze escape rooms ‘Het Werkhuis’ en ‘Transforest’ kunnen maximaal 6 personen tegelijk in elke escape room spelen. In totaal kunnen zo 12 personen tegelijk een escape game spelen. We splitsen groepen vanaf 7 personen op over de twee kamers. 
 
Bij grotere groepen van meer dan 12 personen organiseren we opeenvolgende sessies van 1,5 uur al dan niet in combinatie met andere activiteiten op de Transfosite.
teambuilding Escape en lasershoot

Informatie en offerte aanvragen

Inspiratie op Transfo

De Circus Brouwerij

Omdat het leven aan de durvers is… De Circus Brouwerij is een craft brouwerij en spitst zich toe op nieuwe niet-alledaagse bieren. Genieten van een lekker biertje kan in hun proeflokaal en terras. 

Duiktank Transfo

Duiken in een oude stookolietank. Een unieke belevenis! In de duiktank kan je terecht voor duikinitiaties, duiklessen, snorkelen,… 

Tijdens de zomer kan je genieten op het bijhorende zomerterras 50 bar. 

Oenanthe

Outdoor adventure in een unieke industriële setting! Oenanthe biedt lasershooten, een  hoogtouwenparcours, aquapiste,… 

Tip: picknickboxen

Wist je dat er een picknickkast op Transfo staat? Aan de speeltuin kan je in de kast jouw picknick laten leveren. Reserveren kan via de Seizoenskrat. 

Tip: tandemverhuur

Via Camping Transfo kan je deze zomer tandems huren. Ideaal om de streek te verkennen! 

Transfo Labo

Transfo Labo is een collectief van artiesten die in de opzichterswoning en het administratief gebouw wonen. Deze zomer laten ze hun talenten zien tijdens diverse activiteiten en try outs. 

Unieke event locatie

De oude pompenzaal en machinezaal bieden het perfecte decor voor een uniek bedrijfsevenement, feest of huwelijk.  

Overnachten in de buurt

Ga op uitstap in eigen land en geniet van de prachtige Leiestreek. 
We werken samen met volgende verblijfplaatsen. Blijf je hier logeren? Dan krijg je van de gastheer of -vrouw een kortingsbon voor PLONG! 

Passa Dia

Op slechts enkele minuten van Transfo kan je terecht bij Passa Dia. Ze bieden een stijlvolle en landelijke bed & breakfast én vakantiewoning voor groepen aan.

Land van Streuvels

Kom helemaal tot rust in vakantiewoning 'Land van Streuvels' tussen Schelde en Leie. Een oude hoeve omgebouwd in een moderne vakantiewoning in Ingooigem voor 25 personen.

Hof te Voorde

In Deerlijk werd een voormalige stalling volledig gerenoveerd tot een uniek kindvriendelijk vakantiehuis voor 14 personen.