Ontdek onze unieke Escape Games op Transfo!

Beleef twee unieke escape rooms op Transfo, de oude stoomcentrale bij Kortrijk. In de schaduw van de machtige fabrieksgebouwen kun je escapen in twee rooms: Het Werkhuis en Transforest. Beide escape rooms dagen je uit om al je zintuigen in te zetten. 

escape rooms PLONG

Authenticiteit staat bij ons voorop. We bouwden onze escape rooms met aandacht voor de rijke geschiedenis en de context van de site. Niet toevallig doopten we onze escape rooms PLONG – West-Vlaams voor ‘zekering’. In PLONG brengen we ook oud en nieuw samen. We integreerden verschillende materialen die vroeger in het werkhuis gebruikt werden in onze kamers en puzzels. 

In onze games heb je een stevige portie vindingrijkheid en nieuwsgierigheid nodig. Naast ‘braintraining’ ga je bij ons ook actief aan de slag! We prikkelen alle zintuigen en de puzzels dagen je vernuft en behendigheid uit. 

Elke escape room heeft zijn eigen verhaal en eigenschappen. Welke uitdagingen gaan jullie aan? 

Escape room - Het Werkhuis

ANALYTIC MIND

DIVIDE AND CONQUER

COMMUNICATE AND SHARE

AN ELECTRICIAN FOR A DAY

Escape room Het Werkhuis

In escape room Het Werkhuis keer je terug naar de jaren 20 op Transfo. De stoomcentrale draait op volle toeren, want de vraag naar elektrische stroom groeit elke dag. 

Het is druk in het werkhuis van de elektriekers! Slaag jij er in om de nieuwe stoomketel op gang te krijgen voor je werkshift voorbij is? 

Escape room - Transforest

USE ALL YOUR SENSES

COLLABORATE AS ONE TEAM

ADVENTURE

GET SURPRISED

escape game Transforest

Het jaar 2046: pure chaos in de wereld, energie is hyper-zeldzaam geworden. Energiestropers zijn op pad om de laatste energiebronnen op te sporen. In de buurt van het Zwevegemse bos worden er vreemde energiepulsen gespot. Jullie ontdekken het epicentrum van de energiebron op een overwoekerde verlaten energiecentrale…

Lukt het jullie om energie te pakken te krijgen? Het mysterieuze Transforest zal zijn geheimen niet gemakkelijk weg geven…