Ontdek onze unieke Escape Games op Transfo!

Langs het kanaal Kortrijk-Bossuit, op een boogscheut van Kortrijk vind je de oude stoomcentrale Transfo. In de schaduw van de machtige fabrieksgebouwen bouwden we twee escape rooms: Het Werkhuis & Transforest. 

Beide escape rooms brachten we onder in het voormalige werkhuis van de elektriekers. We doopten het werkhuis om tot PLONG. 

Onze beide escape games brengen het rijke erfgoed van de oude elektriciteitscentrale terug tot leven. Als team ga je samen aan de slag met een spannende uitdaging. In onze games heb je nood aan een portie vindingrijkheid en nieuwsgierigheid, naast ‘braintraining’ ga je bij ons ook actief aan de slag! We prikkelen alle zintuigen en maken de combinatie van cognitieve en tactiele puzzels. 

Onze escape games zijn in het Engels, de introductie kan in het Nederlands/Engels.  

GAME I: Het Werkhuis

ANALYTIC MIND

DIVIDE AND CONQUER

COMMUNICATE AND SHARE

AN ELECTRICIAN FOR A DAY

werkhuis3

We keren terug naar de jaren 20 op Transfo. De stoomcentrale draait op volle toeren. De vraag naar elektrische stroom groeit elke dag.

Het is druk in het werkhuis van de elektriekers! Ze krijgen de opdracht om in 1 werkdag een prototype voor een nieuwe stoomketel op gang te krijgen…

GAME II: Transforest

USE ALL YOUR SENSES

COLLABORATE AS ONE TEAM

ACTIVE ADVENTURE

GET SURPRISED

transforest_3

Het jaar 2046: pure chaos in de wereld, energie is hyper-zeldzaam geworden. Energiestropers zijn op pad om de laatste energiebronnen op te sporen. In de buurt van het Zwevegemse bos worden er vreemde energiepulsen gespot. Jullie gaan op pad en ontdekken het epicentrum van de energiebron op een overwoekerde verlaten energiecentrale…

Lukt het jullie om energie te pakken te krijgen? Tal van mysterieuze raadsels en puzzels wachten op jullie!