Home/Nieuws/Wij heropenen! Lees hier onze CORONA guidelines

Wij heropenen! Lees hier onze CORONA guidelines

Het is zover! Vanaf 8 juni gaan onze deuren terug open!

We kijken er heel erg naar uit om jullie opnieuw onze escape games te laten spelen! Tegelijk is het belangrijk om onszelf en elkaar te beschermen, we werkten daarom enkele CORONA guidelines uit.

👉We heropenen met onze escape room Het Werkhuis, onze tweede escape room Transforest kan pas gespeeld worden vanaf 1 juli. Je kan nu reeds een plekje reserveren!

👉Ga een uitdaging aan met je bubbel! Wij bieden met PLONG een kans om wat tijd in te halen samen met je vrienden: we bieden vanaf onze heropening evenveel dagen als er corona-quarantaine sluitingsdagen waren = 87 dagen! lang 10% korting op onze games 🤩

Om jullie escape ervaring zo vlot en veilig te laten verlopen, nemen we de volgende CORONA voorzorgsmaatregelen.

  • Onze maximum capaciteit in Het Werkhuis is momenteel 6 personen, op die manier kunnen we de 1,5m afstand beter bewaren.
  • We voorzien voldoende ontsmettingsmiddel in PLONG. Voor en na het spelen is het verplicht om jouw handen ontsmetten.
  • Per timeslot blokkeren we 1uur en 45min. Dit laat ons toe om de ruimtes voldoende te verluchten en ontsmetten na elke groep. Zo voorkomen we ook dat groepen elkaar kruisen. Enkel de spelbegeleiding en jouw bubbel zal dus aanwezig zijn in PLONG op jouw gereserveerde tijdstip.
  • We vragen om stipt op het afgesproken uur te arriveren. Indien de weersomstandigheden het toelaten, ontvangen we jullie buiten voor de introductie en speluitleg.
  • Onze spelbegeleiders dragen een mondmasker.

  • Het dragen van een mondmasker is verplicht voor spelers! Breng dus je eigen mondmasker mee. Ben je het vergeten? Geen probleem. Wij voorzien eentje  (1 euro/mondmasker).

  • Kom niet spelen wanneer je ziek bent of symptomen zoals hoesten, keelpijn, koorts,… vertoont. De reservatie kan kosteloos geannuleerd en verplaatst worden. We schrijven dan een waardebon die een jaar geldig is.

  • Op voorhand reserveren is steeds verplicht, bij een telefonische last minute reservatie kan je enkel via de bankcontact app betalen (niet cash).

Kijk nu al uit naar nieuw escape plezier.

Share:

Share on facebook
Meer Nieuws