Jouw unieke teambuilding op Transfo

De machtige oude Zwevegemse elektriciteitscentrale biedt hét decor voor jouw unieke activiteit. 
In de mooie Leiestreek biedt deze verborgen parel aan het kanaal Bossuit-Kortrijk tal van mogelijkheden om ontspanning, avontuur en erfgoed te combineren. 

Organiseer je een uitstap met vrienden of familie? Een bedrijfsuitje? Of een klasuitstap? Ontdek hier enkele mogelijke teambuildingspakketten. 

Escape & lasershoot

De spanning stijgt op Transfo! 

Tijdens deze avontuurlijke teambuilding combineer je een of meerdere spannende escape game met een ijzingwekkende outdoor lasershooting op de machtige oude elektriciteitscentrale. 

De ideale combinatie tussen indoor- en outdoor. 

Spelers

Escape + Lasershoot kan vanaf 10 personen.

Tijd

De escape ervaring en de lasershoot sessie duren elk anderhalf uur. De combi escape + lasershoot is 3 uur fun!

Prijs

40 euro / persoon

Escape & kookworkshop

Beleef Transfo tijdens het interbellum

We keren terug naar de jaren 20 op Transfo tijdens een spannende escape game in het oude werkhuis van de elektriekers en een originele kookworkshop. We slaan de kookboeken uit de 19e eeuw open en bereiden samen een heerlijk driegangenmenu voor!

Terwijl de ene groep het hoofdgerecht klaarmaakt, spelen de andere deelnemers een spannende escape game (+- 1,5u). Na het hoofdgerecht wisselen de groepen, de ene groep gaat in de keuken aan de slag met het dessert, de andere groep speelt de escape games (+- 1,5u). Napraten gebeurt met de volledige groep tijdens een lekker dessert.

Spelers

10 - 30 personen

Tijd

+- 5 uur

Prijs

70 euro / persoon

Extra combinaties

Escape games in grote groep

Met verschillende groepen escape games spelen? Dat kan! Voor grote groepen (vanaf 30 pers.; vanaf april 2020) combineren we de escape games in PLONG met een of meerdere mobiele pop-up escape games: The Poison (3-8 pers., 60 min/spel.); The Mini (2-4 pers., 20 min/spel.); The Escape Truck (2-6 pers., 60 min.)

Zo kan iedereen spelen!

Voeg extra avontuur toe

Combineer onze escape games met avontuurlijke activiteiten zoals een duikinitiatie, lasershooting, hoogtouwenparcours, kajak, aquapiste,…

Overnachten op Transfo

De historische site van Transfo en de landelijke omgeving bieden je unieke mogelijkheden voor een weekendje weg. In de zomer kan je logeren op de Transfosite op de pop-up camping Transfo.

Transfo zomert

Deze zomer biedt Transfo zomert enkele leuke pakketten aan om relaxed de Leiestreek te ontdekken.

Transfo zomert, dat is zorgeloos kamperen, genieten en ontdekken. Je stelt jouw weekendje weg samen met zelfkook of catering, een escape room, duiken, outdoor activiteiten, fietsen huren, rondleiding op Transfo…

Een creatieve samenwerking van Camping Transfo, PLONG, Oenanthe, Duiktank Transfo, Knus by Lucy, Koffieshot, tAlternatief en Gemeente Zwevegem

Stel jouw teambuilding op Transfo samen