Jouw unieke teambuilding op Transfo

De machtige oude Zwevegemse elektriciteitscentrale biedt hét decor voor jouw unieke activiteit. 
In de mooie Leiestreek biedt deze verborgen parel aan het kanaal Bossuit-Kortrijk tal van mogelijkheden om ontspanning, avontuur en erfgoed te combineren. 

Organiseer je een uitstap met vrienden of familie? Een bedrijfsuitje? Of een klasuitstap? Ontdek hier enkele mogelijke teambuildingspakketten. 

* corona voorzorgsmaatregelen: in juni kunnen er enkel activiteiten voor groepen tot 10 personen doorgaan 

Escape & lasershoot

De spanning stijgt op Transfo! 

Tijdens deze avontuurlijke teambuilding combineer je een of meerdere spannende escape game met een ijzingwekkende outdoor lasershooting op de machtige oude elektriciteitscentrale. 

De ideale combinatie tussen indoor- en outdoor. 

Spelers

Vanaf 10 personen.

Tijd

De escape ervaring en de lasershoot sessie duren elk anderhalf uur. De combi escape + lasershoot is 3 uur fun!

Prijs

40 euro / persoon

Escape & 19e eeuwse kookworkshop

Proef en beleef Transfo tijdens het interbellum

We keren terug naar de jaren 20 op Transfo tijdens een spannende escape game in het oude werkhuis van de elektriekers en een originele kookworkshop.

We slaan de kookboeken uit de 19e eeuw open: onder professionele begeleiding van Chris Alleman (Diner@home) bereiden jullie samen een heerlijk driegangenmenu. Een extra portie spanning met een sausje zoekplezier vinden jullie in de uitdagende escape games in PLONG.

Afhankelijk van de grootte van de groep splitsen we de groep in twee en wisselen we tussen het koken en de escape games. Iedereen zal meegenieten van het lekkere eten & de escape games.

De ideale uitstap voor avontuurlijke levensgenieters!

Spelers

min. 10 - max. 30 personen

Tijd

+- 5 uur
(incl. escape game, koken & eten)

Prijs

Offerte op maat: vanaf €55 p.p.
(incl. escape game, kookworkshop, drankenforfait met/zonder wijnen)

Extra teambuilding combinaties

Escape games in grote groep

Met verschillende groepen escape games spelen? Dat kan! Voor grote groepen (vanaf 30 pers.; vanaf april 2020) combineren we de escape games in PLONG met een of meerdere mobiele pop-up escape games: The Poison (3-8 pers., 60 min/spel.); The Mini (2-4 pers., 20 min/spel.); The Escape Truck (2-6 pers., 60 min.)

Zo kan iedereen spelen!

Voeg extra avontuur toe

Combineer onze escape games met avontuurlijke activiteiten zoals een duikinitiatie, lasershooting, hoogtouwenparcours, kajak, aquapiste,… 

escape en kampeer bij PLONG

Overnachten op Transfo

De historische site van Transfo en de landelijke omgeving bieden je unieke mogelijkheden voor een weekendje weg. In de zomer kan je logeren op de Transfosite op de pop-up camping Transfo

Transfo zomert

Deze zomer biedt Transfo zomert enkele leuke pakketten aan om relaxed de Leiestreek te ontdekken.

Transfo zomert, dat is zorgeloos kamperen, genieten en ontdekken. Je stelt jouw weekendje weg samen met zelfkook of catering, een escape room, duiken, outdoor activiteiten, fietsen huren, rondleiding op Transfo…

Een creatieve samenwerking van Camping Transfo, PLONG, OenantheDuiktank Transfo, Knus by Lucy, Koffieshot, tAlternatief en Gemeente Zwevegem

TIP: verblijfplaatsen in de buurt

Ga op vakantie in eigen land en geniet van de prachtige Leiestreek. 
We werken samen met volgende verblijfplaatsen. Blijf je hier logeren? Dan krijg je van de gastheer of -vrouw een kortingsbon voor PLONG! 

Passa Dia

Op slechts enkele minuten van Transfo kan je terecht bij Passa Dia. Ze bieden een stijlvolle en landelijke bed & breakfast én vakantiewoning voor groepen aan.

Land van Streuvels

Kom helemaal tot rust in vakantiewoning 'Land van Streuvels' tussen Schelde en Leie. Een oude hoeve omgebouwd in een moderne vakantiewoning in Ingooigem voor 25 personen.

Hof te Voorde

In Deerlijk werd een voormalige stalling volledig gerenoveerd tot een uniek kindvriendelijk vakantiehuis voor 14 personen.

Stel jouw teambuilding op Transfo samen