Erfgoedbezoek PLONG

Gespot op Focus & WTV ! Erfgoed beleven in PLONG

Focus & WTV ging op ontdekking op de oude Zwevegemse elektriciteitscentraleSamen met het derde middelbaar Latijn van het Rhizo College uit Zwevegem gingen ze 100 jaar terug in de tijd… 

Geniet via de rapportage mee van de uitstap: een bezoek aan de oude centrale, een spannende escape game spelen én een interactieve nabespreking. We lichten toe hoe we via spel het erfgoed van Transfo terug tot leven brengen…. 

Via de rapportage wordt het subsidiereglement ‘bezoeken aan West-Vlaamse erfgoedlocaties’ in de kijker geplaatst. Dit zorgt ervoor dat het extra aantrekkelijk is voor scholen, organisaties en jeugdverenigingen om een bezoek aan een West-Vlaamse erfgoedlocatie te brengen. Je kan tot 50% van de deelname- en verplaatsingskost terugbetaald krijgen! 

 Ook interesse in een speels, leerrijk bezoek aan Transfo? Neem zeker eens een kijkje naar ons educatief aanbod. 

Kijk nu al uit naar nieuw escape plezier.

Share:

Meer Nieuws

Escape en winterbubbel

Van donderdag 15 december tot en met zondag 8 januari organiseren we Winterbubbels! Wil je graag met jouw team gezellig samen napraten over jullie escape

Pop-up escape @Banhout

Deze zomer breiden we tijdelijk ons aanbod uit!  Elk weekend van augustus bieden we onze pop-up escape game The Poison aan in het private kasteelpark BANHOUT.